LAATSTE NIEUWS

 

 

 

Eindelijk zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de belichting in het Mauritshuis van start gegaan. Een uitdagend project waar ik erg veel zin in heb!

 

  Pieter van Vollenhoven heeft het P!T Almere geopend. Een nieuw museum in het stadshart van Almere. Dit museum staat in het teken van de hulpdiensten, en is met behulp van rgbwa ledlampen behoorlijk interactief geworden!

 

  De speelfilm "Mannenharten" is uit! met in de aftiteling Martijn Schutte, als belichter!

 

  Het Noord-Brabants museum is officieel geopend door Princes Beatrix. Bijzonder omdat Martijn Schutte de belichting van het volledige museum op zijn naam mag schrijven!

 

De opera "Orfeo ed Euridice" heeft op 10 augustes de laatste voorstelling gehad. Afgesloten met een record aantal tevreden bezoekers (90.000) kunnen we ondanks de ressesie Orfeo!  een succes noemen.

 

Maart: Jaarlijks word de museumprijs uitgereikt in Nederland. zo ook dit jaar, en trots kan ik u melden dat Martijn Schutte drie(!) van de vier genomineerde tentoonstellingen heeft mede mogelijk gemaakt! 1 april word duidelijk welk museum heeft gewonnen. lees meer.

 

Martijn is voor licht-ontwerper Joost de Beij bezig met de renovatie in een oude schuilkerk in Amsterdam.

 

Het werk aan het Scheepvaartmuseum te Amsterdam is afgerond!

Na een spectaculaire opening

door de koningin, bent u sinds

2 oktober van harte welkom!

 

 

 

 

 

                                       wat doe ik?

 

Natuurlijk ben ik inzetbaar als stage-hand, maar als ik de show moet verzorgen, draai ik daar ook mijn hand niet voor om.

 

Ik verzorg verhuringen in theaters, en probeer altijd alles tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Betrouwbaar, perfect.

 

In de afgelopen maanden heb ik ook aan diverse tentoonstellingen gewerkt, zoals het megaproject in het Scheepvaartmuseum in het Amsterdam, of 'Naturalia' in Naturalis. Ook heb ik de tentoonstelling in het Museum van Oudheden mede mogelijk gemaakt: 'Archeologie van Nederland'.  

Stuk voor stuk technische hoogstandjes om trots op te zijn. Lees meer hierover bij Projecten.

 

theater & belichtingstechniek

 'Kleur is de verwondering van het licht'

theater & belichtingstechniek